God heeft jou zo lief!

Je bent kostbaar & waardevol, als een diamant. Je bent geliefd, zoals je bent!

Ben je zoekend naar antwoorden op vragen over God of Jezus of  geloof, ben je gekwetst door mensen, de kerk of regels en wetten van religie of gewoon zoekend en nieuwsgierig naar waarom jij zoveel waard bent?  Lees dan vooral verder op deze pagina!  Wellicht begrijp je totaal nioets van een webwinkel vol met Christelijke kleding en waarom je deze zou willen dragen?! We nemen graag de moeite je meer te vertellen over wie God, De Vader, Jezus en de De Heilig Geest zijn, maar zeker zo belangrijk, wie wij denken dat jij werkelijk bent!

god is liefdeKortom, goed dat je er bent!

God zoekt jou! ? Nu denk je misschien, dat zeg je nu wel zo makkelijk maar hoe dan? Nou allereerst je bent hier! Maar ik zal je zeker proberen uitleggen hoe nog meer dan! Het maakt niet uit of je ongelooflijk sceptisch bent of zelfs propvol weerstand zit of juist ontzettend opzoek bent. In alle gevallen is het enige wat nodig is eigenlijk, is dat je echt God oprecht de kans geeft. Dan mag je sceptisch en onderzoekend zijn . Ik ga jou niet proberen te overtuigen, ik zal hooguit delen wat mijn ervaring is of je wijzen op mogelijkheden die je in overweging zou kunnen nemen.

God kan jou alleen overtuigen! Dat zal alleen lukken als je Hem ook een kans geeft dat te doen! Ik vertel je dit uit eigen ervaring, ooit was ik allesbehalve gelovig. Ik was opstandig, heel sceptisch en erg wantrouwend en dat mag bij God! Maar ik raakte overtuigt omdat ik Hem een eerlijke kans gaf. Maar daar kom ik later op terug.

Allereerst wil ik met je delen wat je zult vinden als je God zoekt. Namelijk erkenning, een thuis, onvoorwaardelijke liefde of zelfs voor het eerst in je leven de werkelijke betekenis van liefde, geen veroordeling, rust, vreugde, vertrouwen en een hoopvolle toekomst. In welke situatie je nu ook zit.

Hoe fantastisch klinkt dat? Ik nodig je uit om Hem terug te zoeken en hoop dat ons blog je een beetje mag helpen daarbij.

 

De Liefdesbrief van God aan jou.

De eerste manier hoe God jou zoekt, die ik wil bespreken, is door De Bijbel. De Bijbel kun je zien als een schatkaart die God ons geeft en we tijdens ons leven kunnen gebruiken. Een boek waarin Hij zaken uitlegt en beloofd. Een soort Geestelijk Google maps. God laat zich in de Bijbel onder andere zien als vaderlijk figuur, God de Vader en als mens, Jezus.

Wat ik nu vooral wil uitlichten is God de Vader, die om jou geeft, ook als jij niet om Hem geeft, of zelfs niet eens in Hem geloofd. En ik wil je laten zien dat God heel duidelijk is in De Bijbel wat Hij van jou vindt! Eigenlijk is de Bijbel een soort Liefdesbrief van God aan jou en mij, is dat niet mooi?

Waarom wil ik dit je nu als allereerst vertellen en laten lezen. Omdat ik je graag wil laten zien dat God een liefdevolle Geest is, die leeft en contact met jou wil, persoonlijk contact. Geloven is iets heel anders dan religie, naar een kerk gaan, of regels opvolgen. God is geen boze ouwe man die ver weg op een wolkje de wereld bestuurt.

Wie God dan wel is laat Hij heel mooi aan ons zien in de brief die Barry Adams (een schrijver) heeft gemaakt door enkel Bijbel verzen achter elkaar te plakken. Dit geeft een prachtig en realistisch beeld van wat god nou echt tegen je wil zeggen, zonder dat je eerst dat hele complexe boek zou moeten doorspitten!

Mijn Lieve kind,

Je kent Mij misschien niet, maar Ik weet alles over jou. Ik weet het wanneer je zit en wanneer je opstaat. Alles wat je doet, is bij Mij bekend. Je bent gemaakt naar mijn evenbeeld. In Mij leef je, beweeg je en is je bestaan. Voordat je verwekt werd, kende Ik je al. Nog voordat ik de wereld maakte, koos Ik je al uit. Je bent geen vergissing. Je bent prachtig gemaakt. Ik verwelkomde je op de dag dat je geboren werd. Mensen die Mij niet kenden, hebben geprobeerd Mij te vertegenwoordigen.

Ik ben niet ver weg en kwaad, want Ik ben volmaakte liefde. Mijn verlangen is om je te overladen met mijn liefde. Gewoon omdat ik je Vader ben en jij mijn kind. Ik geef je veel meer dan je aardse vader zou kunnen. Ik ben de perfecte Vader. Al het goede dat je ontvangt komt uit mijn hand. Ik geef je wat je nodig hebt. Mijn plan voor jou toekomst is altijd vol hoop geweest. Ik houd van je met eeuwigdurende liefde. Ik denk oneindig veel aan je. Ik zing een lied van blijdschap over je. Ik zal niet stoppen met het goede voor je te doen. Je bent mijn kostbare bezit. Met mijn hele hart en ziel verlang ik erna om je te bevestigen. Ik wil je grote en verbazingwekkende dingen laten zien.

Als je Mij met je hele hart zoekt zul je Mij vinden. Verheug je in Mij en Ik zal je al je verlangens van je hart geven. Ik heb die verlangens in je gelegd. Ik kan oneindig veel meer voor je doen dan je ooit kunt beseffen. Ik ben degene die je het meest aanmoedigt. Ik ben ook de Vader die je troost in al je verdriet. Als je terneergeslagen bent, ben Ik dichtbij je. Zoals een herder een lam draagt, zo wil Ik jou dichtbij mijn hart dragen. Op een dag zal ik elke traan van je ogen afwissen.

Ik ben je Vader en Ik houd net zoveel van jou als van Mijn zoon, Jezus. In Jezus heb ik Mijn liefde voor jou laten zien. Hij is het exacte evenbeeld van Mij. Hij kwam om te laten zien dat ik aan jou kant sta en niet tegenover je. Hij kwam om te vertellen dat ik niet naar je zonden kijk. Jezus stierf zodat wij weer bij elkaar kunnen komen. Zijn dood was de ultieme uiting van Mijn liefde voor jou.

Ik gaf alles op waar Ik van hield, zodat Ik misschien jouw liefde zou winnen. Als je Jezus verwelkomt, ontvang je Mij ook. Niets zal je ooit nog scheiden van mijn liefde. Kom thuis en Ik geef het grootste feest dat je ooit beleefd hebt. Ik ben altijd Vader geweest en Ik zal altijd Vader blijven.

Mijn vraag is, wil je Mijn kind zijn? Ik wacht op je.

Je Vader, almachtig God.

Wil je meer lezen over God, De Vader, Jezus en De Heilig Geest? We hebben een serie Blog artikelen, die op basis van de Bijbel enkele vraag stukken in vrij eenvoudige taal proberen uit te diepen voor je.

christelijke T-shirts

christelijke T-shirts Inleiding Christelijke T-shirts zijn een krachtige manier voor gelovigen om hun geloof zichtbaar uit te drukken. In dit artikel zullen we de geschiedenis, betekenis en impact van christelijke T-shirts verkennen, waarbij we hun belang benadrukken als een manier voor individuen en gemeenschappen om hun spiritualiteit uit te drukken. We zullen ook de huidige…

Read more

Non-profit organisatie die christelijke kleding verkoopt om daklozen te helpen met de winst

Inleiding Non-profit organisaties spelen een cruciale rol bij het aanpakken van maatschappelijke problemen, en als het gaat om dakloosheid, is hun impact aanzienlijk. In dit artikel zullen we de innovatieve aanpak van non-profit organisaties die christelijke kleding verkopen om daklozen te helpen, verkennen. We zullen specifiek kijken naar twee opmerkelijke entiteiten, kledingvoorchristenen.nl en Exaireo Trust,…

Read more
De toekomst van ethische mode in de christelijke streetwear-industrie

Christelijke straatkleding ofwel streetwear

In dit artikel zullen we op onderzoek gaan naar:  De evolutie van christelijke kleding.  De ontwerpelementen waaruit christelijke streetwear bestaat.  De ethische overwegingen binnen de branche.  De rol van deze modetrend bij het bevorderen van gesprekken over geloof.  De invloed van populaire cultuur op de acceptatie en populariteit van. Door de geschiedenis, de huidige trends…

Read more
iDENTITY

Steeds meer jongeren dragen christelijke kleding om hun geloof uit te dragen

Christelijke jongeren dragen steeds vaker christelijke kleding om hun geloof te tonen Christelijke jongeren vinden tegenwoordig innovatieve manieren om hun geloof te uiten, en een van de meest zichtbare trends is de groeiende populariteit van christelijke kleding. Deze trend houdt in dat jonge mensen trots kleding dragen die hun religieuze overtuigingen aan de wereld laat…

Read more
duurzaam

Christelijke kleding duurzaam bedrukken, met het oog op de schepping

Als christen voelen wij ons verantwoordelijk voor de schepping! God geeft ons de schepping om voor te zorgen, om deze reden mogen we dan ook zorgvuldig met de schepping omgaan en bewust keuzes maken wanneer we zaken produceren. Om deze reden kiezen wij voor het produceren van christelijke kleding met print die zijn vervaardigt door…

Read more
christelijke kleding voor jongeren

Steeds meer jongeren uiten het geloof d.m.v christelijke kleding

Christelijke kleding voor jongeren kan verschillende stijlen en kenmerken hebben, afhankelijk van de specifieke overtuigingen en waarden van de persoon of gemeenschap. Over het algemeen kan het de volgende zaken omvatten: 1. Bescheidenheid: Kleding die de waarden van bescheidenheid en fatsoen weerspiegelt, vermijdt bijvoorbeeld onthullende of te strakke kleding. 2. Symboliek: Kleding met christelijke symbolen…

Read more

Jouw Seksualiteit

In schrijf dit stuk vooral gericht op de jongeren, maar ik denk dat elke generatie er goed aan doet zichzelf te blijven reflecteren op puurheid en hartgesteldheid.In een tijd opgroeien waar seks & porno je ongevraagd of supermakkelijk aangeboden worden is bij voorbaat al een strijd. Daarnaast is het leven in een wereld waar de…

Read more

Jouw Hoofdprijs

Jouw Hoofdprijs Jezus heeft jou een prachtige taak gegeven! “Zoals de Vader mij heeft uitgezonden, zo zend ik jullie uit.” (Joh 20:21) Op tv zie je regelmatig een commercial met een hele blije groep bekende Nederlanders, die met een grote smile vertellen dat ze binnenkort “ergens” een straatprijs mogen gaan uitreiken… Hoe groot mag dan…

Read more

Jouw of Onze Vader?

Je gebedsleven is een persoonlijk iets, nergens zie je bijvoorbeeld in het Nieuwe Testament verplicht gebed opgedragen worden voor bepaalde rituelen. Je bent dus vrij om te zoeken naar een gebedsleven waardoor je verbonden wordt, bent en blijft met God De Vader, Geestelijke groei door ervaart en strijd in de hemelse gewesten voor anderen en…

Read more

Jouw Genade

In de Bijbel kun je door het hele oude testament heen lezen, hoe God een lange weg met het joodse volk is gegaan. Ondanks Gods vrucht, geduld, en Zijn vele pogingen Zijn ware aard en liefde te openbaren bleef het volk ongehoorzaam. Ze leken, ten diepste, de liefde die God werkelijk voor hen klaar had…

Read more
× Hoe kan ik je helpen?