Over KledingvoorChristenen.nl

Hallo! Wij zijn kledingvoorchristenen.nl! Een gezelschap Christenen met een passie voor Evangelisatie en dankbaar voor een relatie met Jezus, kennis van Het Woord en talenten binnen onze groep als creativiteit en handigheid met web development & grafisch design. We ontvangen daarbij gratis steun van een professioneel christelijk ondernemer met een ruime ervaring in software development en digital marketing.

Omdat we geloven dat je het het geloof ook op een leuke &  niet opdringende wijze kunt uitdragen, zijn we een jaar geleden begonnen om T-shirts & truien voor onszelf te ontwerpen.

Omdat we allemaal onze eigen christelijke kleding lieten maken en regelmatig de vraag kregen: ‘zeg kan ik ook niet zo’n shirt bestellen ergens?” . Ontstond bij ons het idee de handen ineen te slaan en om een website bouwen en onze ontwerpen aan te bieden. Dit vanuit de passie voor de opdracht die Jezus ons gaf! Hoe meer mensen het geloof uitdragen, door middel van bijvoorbeeld hun kleding, hoe beter! Daarom is kledingvoorchristenen.nl dan ook een bedrijf zonder winstoogmerk.

Geen winst Oogmerk

Zoals we al aangaven, heeft God ons gevraagd een weg in te slaan, waarbij we nieuwe technieken gebruiken om Zijn eeuwige doel te verwezenlijken! Dat is niet het verdienen van zoveel mogelijk geld maar het geld dat we mogen verdienen (wat al van God is) door de talenten die Hij ons gaf, gebruiken om, om te zien naar weduwen, wezen en degene die niemand hebben die naar ze omzien.

Naast dat we opgesproken evangelisatie aanmoedigen! Wanneer een persoon reageert, uit zichzelf, op uw kleding, is er geen dwang en weerstand! Wanneer u begint te spreken en kunt u werkelijk tot Glorie van De vader spreken!

Het Geld wat met kledingvoorchristenen.nl wordt verdiend wordt dus besteed aan Evangelisatie onder armen, dit is in het specifiek een daklozenopvang in Utrecht. Deze werken zonder overheids steun en vangen momenteel ruim 17 dak- en thuislozen op, dit kunnen ongedocumenteerde mensen zijn maar ook mensen die om welke reden dan ook dreigde dakloos te worden. Omdat ze zonder overheids steun werken en dus ellelange protecollen kunnen ze iemand vaak al binnen 1 dag opnemen.


Dit niet op een grpote slaapzaal, maar op een eigen waardige kamer met een goed bed, tv, koelkast en magnetron. Mensen mogen niet verslaafd zijn en worden direct 36 uur aan het werk gezet, zodat ze direct aan hun toekomst en eigenwaarde kunnen werken Lees hier meer!

Enkele van ons zijn pas op latere leeftijd aangeraakt door de Heer maar we hebben allen een transformatie en groei vanuit een totaal gebroken persoon, (soms straat leven, verslaving, misbruik, etc.) en gebrek aan normen en waarden mogen doormaken in een weg van herstel, geleid door de Geest van Jezus. We beseffen ons hoeveel ons vergeven is en ook hoeveel er dus aan vergeving te wachten ligt voor degene die Hem nog niet kennen.

Wat heb geleerd is dat God ons wil gebruiken om totaal gebroken en verwoestte harten, door onze daden (en niet onze woorden) weer ontvankelijk te maken voor Liefde. Een verwoest hart kan geen liefde ontvangen en niet schenken. Als wij ons onbaatzuchtig inzetten harten ontvankelijk te maken dan kan God Zijn werk doen en volledig herstel bieden.

Betalen & retours

Omdat wij dit puur vanuit Gods liefde doen en netto winst direct inzetten voor werken in Gods Koninkrijk. Hebben wij geen grote voorraden en grote bankrekening.
Wij laten elke bestelling op maat voor jou maken, om die reden kun jij ook elk shirt gratis naar jou wens laten aanpassen! En maakt het ons niet uit hoeveel tijd dat ons kost! We staan je graag persoonlijk te woord via Whatsapp en bij ons zeur je niet als je 5x iets aangepast wilt hebben en dan betaal je nogsteeds dezelfde prijs voor je shirt!

Voordelen en nadelen van kledingvoorchristenen.nl
We zijn dus geen groot bedrijf met grote reserves. Maar hebben wel het netwerk in huis jou de kwaliteit te bieden van een serieus multinational en een zeker zo scherpe prijs! Ook bieden we producten zo duurzaam en biologisch mogelijk aan om onze schepping te eren.
Het nadeel van elk shirt per stuk voor jou op maat laten verzorgen, dat we niet zalando style kunnen werken. we kunnen voor elke order een visueel voorbeeld van het product zenden en dit zovaak aanpassen als je maar wilt, dit kost je niets! Ook de print kan eventueel in een bijpassende kleur aangepast worden. Deze service kost niets! Maar wanneer een shirt te klein blijkt, dan is ruilen helaas niet mogelijk.

Op dit moment zijn we nog geen ANBI Stichting, we zijn druk in overleg met partijen hoe we dit zo snel mogelijk kunnen realiseren. U koopt uw product dus bij een consument.

Mijn Visie

Ik gebied je dus: wees vastberaden en standvastig, laat je door niets weerhouden of ontmoedigen, want waar je ook gaat, de HEER, je God, staat je bij. Jozua 1:9

Onze roeping

Want de Heer heeft ons het volgende opgedragen: ‘Ik heb je bestemd tot een licht voor alle volken om redding te brengen, tot aan de uiteinden van de aarde.’ Handelingen 13:47

 

 

× Hoe kan ik je helpen?